Ananászital
Hozzávalók (4 pohárhoz): 2 konzerv darabolt ananász, 3 dl tej, 2 evőkanál CANDEREL édesítőpor, jég
Az ananászt lecsepegtetjük, a levét felfogjuk. Az ananászt mixerben pépesre törjük, belekeverjük a tejet, az ananász levet és az édesítőport. Poharakba jégkockát teszünk, ráöntjük az italt, és kínáljuk. A poharak szélét ananászdarabbal díszíthetjük.
1 adag ananászital energiatartalma: 150 kcal, szénhidráttartalma: 26g
Bogyós frappé
Hozzávalók (4 pohárhoz): 50 dkg piros bogyós gyümölcs (ribizli, eper, málna, áfonya, stb.), lehet mélyhűtött is, 10 evőkanál narancslé, 6 dl tej, 5 evőkanál CANDEREL édesítőpor
A piros bogyós gyümölcsöket megmossuk, lecsepegtetjük, és megtisztítjuk - a mélyhűtöttet hagyjuk kiengedni. A gyümölcsöket mixerben pépesre törjük, és átszűrjük egy szitán. Hozzákeverjük a narancslevet, a tejet, és az édesítőporral édesítjük. Poharakba öntjük, és kínáljuk.
1 adag bogyós frappé energiatartalma: 146 kcal, szénhidráttartalma: 19g
Eper flip
Hozzávalók (4 pohárhoz): 50 dkg (mélyhűtött) eper, 4 evőkanál citromlé, 10 evőkanál narancslé, 2 dl natúr joghurt, 2 dl tej, 4 evőkanál CANDEREL édesítőpor, jég
Az epret (hagyjuk kiengedni, és) turmixban pépesítjük. Az eperturmixhoz keverjük a citrom- és narancslevet, valamint a joghurtot és a tejet. Az édesítőporral édesítjük, és poharakba töltjük. Egy-egy jégkockát teszünk az italba, és kínáljuk.
1 adag eper flip energiatartalma: 116 kcal, szénhidráttartalma: 16g
Kivi mix
Hozzávalók (4 pohárhoz): 4 érett kivi, 2 érett körte, 2 dl grépfrútlé, 2 dl tej, 4 evőkanál CANDEREL édesítőpor, 4 evőkanál körtepálinka
A kivit és a körtét meghámozzuk, a körte magházát kivájjuk, mindkét gyümölcsöt kisebb darabokra vágjuk, és a mixerben pépesítjük. Hozzákeverjük a grépfrútlevet és a tejet. Édesítőporral és a körtepálinkával ízesítjük, és poharakba töltjük.
1 adag kivi mix energiatartalma: 126 kcal, szénhidráttartalma: 23g |